Lalaloopsy sleepy
OverzichtCirca 20 cm doorsnee cirkel lalaloopsy ouwel of frosting paper. (meerprijs €1,20)
Frosting Sheets:
Dit is de meest gebruikte ondergrond voor het maken van eetbare prints. Een haarscherpe afdruk op een stevige, flexibele en dunne ondergond. De sheet wordt beschermd door een plastic schutvel, deze kun je verwijderen voordat je de print gebruikt. De sheet is gemakkelijk op maat te knippen en kan ook op slagroom worden gebruikt (niet te lang van te voren aanbrengen). Omdat het zo dun is, kan het ook op marsepein of fondant decoraties worden geplakt.
Ouwel:
Wij drukken je afbeelding op ouwel van en goede kwaliteit, voor een mooi resultaat. De print is hittebestendig en kan daardoor voor nog veel meer doeleinden worden gebruikt. Ouwels moet u plakken met crisco of piping gel, niet met water.
Wij printen met eetbare inkt. Hierdoor heeft de print een kleine kleurafwijking ten opzichte van het origineel. Dit kunnen wij helaas niet voorkomen.
Een Frosting Sheet is gemaakt van maïszetmeel en suiker. Daardoor zijn ze glutenvrij. Verder zijn de sheets voor andere allergieën niet gegarandeerd allergievrij.
Een ouwel past in bijna alle diëten, het is gemaakt van aardappelzetmeel en koolzaadolie.
Ingrediënten:
Frosting Sheets: Zetmeel (E1422, E1412) maltodextrine, glycerine, suiker, water, stabilisator (E414, E480), dextrose, emulgatoren (E435, E491, E471), smaakstoffen, conserveermiddel (E202), citroenzuur, kokosvet (gedeeltelijk gehard).
Ouwel: aardappelzetmeel, water, koolzaadolie
Inkt: gedemineraliseerd water, glycerine, alcohol, kleurstof (zie onder)
Rode inkt: E124 (AZO), E122 (AZO)
Gele inkt: E102 (AZO), E124 (AZO), E104 (AZO)
Blauwe inkt: E102 (AZO), E124 (AZO), E104 (AZO)
Zwarte inkt: E151, E110 (AZO), E104 (AZO), E133
De prints zijn na ontvangst nog enkele maanden houdbaar mits bewaard in de gesealde verpakking waarin u het aanleverd krijgt.
Het bestand voor de eigen ontwerp print dient aangeleverd te worden in JPEG of JPG, dus niet in een PDF bestand.
Als u een print met naam heeft gekozen kunt u de naam mailen of invullen bij de opmerkingen.