Callebaut zwarte cacaopoeder 100 gram
Artikelnummer: 550066 OverzichtWil je zwarte botercrème maken?
Maak dan een chocolade botercrème.
Begin dan een minimaal een dag van te voren met maken.
Door deze cacaopoeder toe te voegen aan je botercrème krijgt deze een zwarte kleur.
Voeg nog een beetje zwarte gel kleurstof toe en zet de botercrème in de koelkast, de kleur zal zich nog verder ontwikkelen.
Na een tijdje zal deze mooi donker moeten zijn, zo niet, voeg dan nog wat zwarte kleurstof toe.
Haal de botercrème enkele uren voor gebruik uit de koelkast en meng het nog even goed door.
De zwarte cacaopoeder van Callebaut is gemaakt met een fijne selectie van sterk gealkaliseerde cacaobonen. Met dit cacaopoeder creëer je een heerlijke, volle chocolade- en cacaosmaak met rijke cacaotonen en een intense kleur. Als je het cacaopoeder aan ganache toevoegt, kun je intens donkere taarten maken. Gebruik het poeder als ingrediënt voor taarten, cupcakes, brownies, ijs, chocoladeglazuur of koekjes (oreo).
Ingrediënten: cacaopoeder (mager), zuurteregelaar: E524, E501i.